logo-klinik-baumann

Hvem er jeg

Siden 2003 har jeg arbejdet med zoneterapi, og er eksamineret ZCT behandler med RAB godkendelse, hvilket sikrer at min klinik er godkendt af sundhedsstyrelsen.

Udgangspunktet i mine behandlinger er at opfatte mennesket som en helhed, hvor både krop og psyke indgår. En dårlig ”funktion” vil derfor skabe ubalance i helheden. Med udgangspunkt i at vi mennesker er forskellige tilrettelægger jeg individuelle behandlingsforløb. Behandlingsforløbet varierer derfor også både i forhold til antal af behandlinger og behandlingsformer.

Zoneterapi er behandling med lette og faste tryk under foden.

Har salg af Aloe Vera produkter, forever living products. Cremer og kosttilskud for bedre og sundere helbred uden farlige tilsætningsstoffer.

Herudover er jeg Tupperware konsulent, salg af gode holdbare plastprodukter uden farlige tilsætningsstoffer. 

Jeg er tidligere revisorassistent og sidenhen bankuddannet og arbejdet med det i 30 år.